Back to top

La penya Baix Camp perd un 65% de socis a causa dels preus dels abonaments

Els preus dels abonaments del Club de Futbol Reus Deportiu han generat polèmica entre els aficionats roig-i-negres. El club no ha ofert descomptes als socis més fidels ni tampoc a les penyes. Aquest fet ha comportat que la Penya Baix Camp hagi disminuït en dos dies un 65% dels seus socis.
La penya Baix Camp perd socis

El lateral, la ubicació que ha generat més polèmica de l'Estadi Municipal. L'any passat el preu general per veure la Segona Divisió a un seient d'aquesta grada era el mateix que al gol: 180 €. Enguany, seguint la nova normativa de seients numerats a l'Estadi, el club ha optat per atorgar-li un preu més elevat, 220 €, 40 € més que al gol.

Aquest però no ha estat l'únic fet que ha generat controvèrsia entre els aficionats roig-i-negres. Si l'any passat s'aplicaven descomptes als socis a l'hora de renovar abonaments, enguany no n'hi haurà. Qui tampoc disposarà de cap tipus de privilegi són les penyes d'animació. L'any passat el club els oferia un 50% de rebaixa en els seus abonaments, aquest nou curs però el descompte s'ha suprimit fet que ha comportat que la penya Baix Camp hagi sofert una davallada de socis del 65% en dos dies. Ara, pateixen per la seva continuïtat.

"Hem perdut un 65% dels socis", comenta el president de la penya Baix Camp, Jordi Fortuny, "Aquesta decisió repercutirà no només en els dies de partit, sinó en els desplaçaments o els actes de germanor. Patim per la continuïtat de la penya".

L'única solució que hi veu la penya Baix Camp és la de canviar d'ubicació. Des de la seva fundació els socis s'han situat a tribuna baixa, ara, els hi és impossible assumir a molts integrants el cost de l'abonament, 320 € per cap.

Segons Òscar Papiol, membre de la penya, "Per un soci individual aquest preu pot ser assumible, però per a moltes famílies amb tres integrants no".

La Baix Camp manifesta els fets en nom de les tres penyes existents a la ciutat. Totes elles afectades per aquesta situació. Reclamen un mínim de descompte, ja que organitzen actes en nom de l'entitat i són el cor de l'Estadi Municipal. Segons ha avançat el club a Canal Reus Televisió, des de les oficines roig-i-negres no es té previst fer cap canvi davant aquesta situació.