Back to top

La Penya Baix Camp recorda i homenatja Jordi Pitarque amb una entrega de premis

Per primer any, la Penya Baix Camp ha organitzat una gala de premis en honor a la figura de Jordi Pitarque, el jugador del Reus Deportiu que va perdre la vida al 2010. L'acte ha servit també per posar en relleu la tasca dels millors jugadors del club aquesta temporada.
Pitarque

Edgar Badia, Fran Carbia i Ramon Folch. Són els tres homes que han estat guardonats en el marc de la primera entrega de premis Jordi Pitarque. Es tracta d'una gala que ha nascut de la mà de la Penya roig-i-negra Baix Camp amb un doble objectiu: per una part, homenatjar al futbolista del Reus que va perdre la vida ara fa set anys i per l'altra, premiar als millors jugadors de la temporada al club reusenc.

L'acte va tenir lloc al Restaurant Bella Italia, una localització ben coneguda per tots tres guardonats, tenint en compte que és un espai on habitualment es troben per dinar-hi. La jornada va estar acompanyada per moltes cares conegudes en el món de l'esport, tant per part de les autoritats locals com per persones relacionades amb el club.