Back to top

La petjada del Mundialet a la pista d'atletisme

El Mundialet de futbol juvenil ja ha acabat i s'ha començat a recuperar de manera progressiva la normalitat a la pista d'atletisme. Una normalitat entre parèntesi, i és que des del Club d'Atletisme Cambrils asseguren que la instal·lació ha quedat més malmesa del que ja estava. La polèmica ara es concentra al voltant de si es celebraran més edicions d'aquest campionat a Cambrils i com es faran
Una part malmesa de la pista d'atletisme de Cambrils

Entrenaments amb grups reduïts i en una part de les instal·lacions. Aquesta és la normalitat parcial que ha recuperat la pista d'atletisme de Cambrils després de la celebració del Mundialet de futbol juvenil de la Costa Daurada. Competició que deixa diverses queixes en el Club d'Atletisme Cambrils, l'habitual utilitari de l'espai.

Per exemple, l'ocupació constant que s'ha fet durant el campionat dels tres carrils que en teoria havien de quedar lliures. Però el que sobretot critiquen és que l'equipament ha quedat més malmès del que ja estava. "Realment ha quedat molt agreujat. Ja estava malament però l'afectació dels despropòsits que hi han hagut ha fet que estigui pitjor", defensa el president del Club d'Atletisme Cambrils, Pere Ferrando.

"Poden organitzar el Mundialet però està clar que després del que ha passat aquí no fa falta que comptin amb la pista d'atletisme"

Després que l'organitzador del Mundialet hagi manifestat que per tal de tornar a repetir l'esdeveniment hi ha d'haver canvis en la gestió d'aquesta situació per part de l'Ajuntament de Cambrils, des del Club d'Atletisme insisteixen en què la solució passa per no tornar a ocupar la pista. "Poden organitzar el Mundialet però està clar que després del que ha passat aquí no fa falta que comptin amb la pista d'atletisme", reivindica Ferrando.

Des de l'Ajuntament, que ha reiterat en diverses ocasions la seva voluntat de fer del Mundialet un esdeveniment continu a Cambrils, encara no s'han pronunciat sobre si faran alguna actuació de millora de en la pista.

Notícies relacionades