Back to top

La Peugeot Joaquin Oliva Mitja Marató de Cambrils escalfa motors

El proper dijous 22 de febrer finalitzarà el període d'inscripció per participar en la pròxima edició de la Peugeot Joaquin Oliva Mitja Marató de Cambrils. Paula Hritiuc, Albert Moreno, Mireia Sosa, Vicenç Castellà, Estefania Guinovart i Abderrazk Samaoui A Ir Moussa ja han confirmat la seva assistència a la prova.
La Peugeot Joaquin Oliva Mitja Marató de Cambrils escalfa motors

El proper 25 de febrer Cambrils acollirà la IX Edició de la Peugeot Joaquin Oliva Mitja Marató de Cambrils, la denominada pels que ja hi han participat "possiblement la mitja més plana".

La prova reunirà tres modalitats: mitja marató (21,097km), 10K i la cursa de "Rollers" també de 10 km. El punt de sortida serà a les 10 hores del matí en l'Avinguda Països Catalans davant de l'ajuntament, els atletes baixaran l'Avinguda Països Catalans fins al Passeig de les Palmeres giraran a l’esquerra i avançaran fins casi a la frontera amb el terme municipal de Salou on al girar 180º tornaran cap a la línia d'arribada. Els participants de la Mitja Marató donaran una segona volta. Actualment, la carrera ja compta amb més de 1.600 inscrits procedents de fins a 10 països on els espanyols són els més representats amb 14 províncies a la línia de sortida.

Aquesta edició, la Peugeot Joaquin Oliva Mitja de Cambrils presenta un planter de luxe, on a l'apartat masculí destaquen el triatleta Albert Moreno, subcampió del món de duatló, Vicenç Castella, 4rt a l'Ironman de Copenhaguen i Abderrazk Samaoui A Ir Moussa, primer espanyol a la Marató de Barcelona. Mireia Sosa, 3 vegades campiona de Catalunya de Marató, lidera l’apartat femení, amb Paula Hritiuc, campiona d’Espanya de 2.000 obstacles i la tarragonina Estefania Guinovart.

Així mateix, a les 12.15 h es farà la tradicional cursa infantil "Cambrils Corre", oberta per a tots els públics i que es podrà recollir el dorsal el dissabte 24 al pavelló de Cambrils.