Back to top

La pilota aturada, aliada del Reus Deportiu Miró

Un dels punts forts del Reus Deportiu Miró aquesta temporada és la pilota aturada. L'equip compta amb especialistes com Raül Marín, Àlex Rodríguez o Marc Julià, que són els encarregats d'executar les faltes directes i els penals. L'efectivitat dels roigs-i-negres està sent clau per sumar punts.

El Reus Deportiu Miró està aprofitant la pólvora que té al davant, especialment, amb la pilota aturada. Tenir tres especialistes com Raül Marín, Àlex Rodríguez i Marc Julià assegura una efectivitat determinant de cara a la porteria, tal com demostren els números.

Sempre segons les dades de la Real Federación Española de Patinaje, els de Jordi Garcia porten un 9/16 des del punt de penal i un 13/32 des de la falta directa, o cosa equivalent, un 56,3% dels penals acaben dins de la porteria rival i un 40,6% de les faltes directes pugen al marcador. El Reus és el segon equip de l'OK Lliga amb més efectivitat en la pilota aturada comptant, com a mínim, deu xuts en cada apartat.

hoquei

Pel que fa als penals, Marín i Rodríguez es reparteixen la responsabilitat. El de Sant Hipòlit porta un 5/8, mentre que Marín acumula un 4/8 i són dos dels jugadors amb més encert des del punt de penal. Si parlem de faltes directes, als dos màxims golejadors de l'equip se li ha de sumar Marc Julià. L'olotí va començar la temporada amb un 7/8 en els primers cinc partits, i malgrat que ha fallat les següents vuit faltes, continua sent el jugador amb més encert de la plantilla roig-i-negra. Als números de Julià se li han d'afegir el 6/15 de Marín i el 0/1 d'Àlex Rodríguez.

Dels 101 gols que porta el Reus, un 22% vénen des de la pilota aturada. Els de Jordi Garcia mantenen bons números tot i encadenar un 1/10 després de parar pels casos de coronavirus. Aquest fet demostra que tot i ser una arma ben aprofitada, el Reus Deportiu Miró té recursos més enllà del penal i de la falta directa.

Paraules clau:

Notícies relacionades