Back to top

La pista de gel ja és un clàssic del Nadal a Reus

En aquesta campanya de Nadal, els comerços de la ciutat participants en el finançament de les llums que engalanen els carrers poden obsequiar els seus clients amb vals del 50% de descompte per a la pista de gel. 
Pista de patinatge de la plaça de la Llibertat

Des que la pista de gel va recuperar-se el 2015 després de gairebé 15 anys sense ser-hi, molts dels assistents repeteixen cada hivern la visita a aquesta instal·lació nadalenca de la plaça de la Llibertat. 

Guants, patins i ganes de passar-s'ho bé. Són els elements indispensables pels valents que patinen aquestes festes a la pista de gel. Alguns dels patinadors ja en saben, però la majoria, diuen, s'endinsen a l'aventura del gel només per fer algunes "culades" i fer una mica d'exercici acompanyats de familiars i amics. 

La pista de gel és un clàssic pels reusencs. L'activitat, però, també és una opció molt freqüentada per moltes famílies que passen per la ciutat durant aquestes dates a visitar amics, parents i coneguts. 

Els comerços, també amb la pista de gel

En aquesta campanya de Nadal, els comerços també estan vinculats a la pista de gel: els que van participar en el finançament de les llums de Nadal, a més de tenir un distintiu en els seus locals, poden obsequiar els seus clients amb vals del 50% de descompte per la pista de gel, així com d’altres activitats infantils o una hora gratuïta als pàrquings municipals. 

La instal·lació estarà oberta a la plaça de la Llibertat fins al 12 de gener de l'any entrant, d'11 a 14.30 hores i de 16 a 21 hores cada dia. Les vigílies de Nadal i Any Nou -24 i 31 de gener- la pista tancarà a les 20 hores i la nit de Reis -5 de gener- ho farà a les 18.30 hores. 

Paraules clau:

Notícies relacionades