Back to top

La pista de gel registra cues durant el pont

La pista de gel de Reus és un dels atractius que, per a molts, s'ha convertit en un imprescindible durant la campanya de Nadal. Està ubicada a la plaça Llibertat i és un complement a les compres nadalenques, a les atraccions a l'aire lliure, al Mercat de Nadal i als espectacles de carrer.
pista de gel reus

Tercer cap de setmana d'obertura de la pista de gel a Reus, i cada vegada hi ha més estones on es formen cues per entrar-hi. Aquest pont de la Puríssima han estat dates fortes per a l'atracció estrella del Nadal, que té capacitat per a una seixantena de patinadors. Segons una de les treballadores de la pista de gel, Iris Lara, "aquest pont, sobretot el dia 6 va ser... que la gent havia d'esperar moltíssim per entrar, unes cues que arribaven fins al final del carrer, la gent amb moltes ganes... Hi va haver molta, molta, gent".

Alguns és la primera vegada que patinen sobre gel, d'altres són uns experts en la matèria, però tots gaudeixen d'una experiència que asseguren que els diverteix molt. Tal i com explica una de les usuàries, la Laura Guerrero, que assegura que quan arriba l'hivern "ja esperem que la pista estigui posada per poder patinar una mica".

Patinar mitja hora té un cost de set euros, i el requisit obligatori és portar guants.

La pista, que es va posar en funcionament el passat 23 de novembre, estarà oberta fins el 7 de gener. El seu horari és de 5 a 9, entre setmana, i d'11 a 2 i de 4 a 9 els caps de setmana i festius. A partir del 22 de desembre, que comencen les vacances escolars, la pista estarà oberta seguint l'horari festiu.

Notícies relacionades