Back to top

La pista de patinatge sintètica retorna a la plaça Aragó

Cambrils ha instal•lat, per tercer any consecutiu, i en el marc de la campanya de Nadal, la pista de patinatge. Una iniciativa de la Unió de Botiguers que busca dinamitzar el comerç de la ciutat durant el període nadalenc.
pista patinatge sintètica

Després de l'encesa de llums, la inauguració de la pista de patinatge de Cambrils ha estat un dels altres atractius que han donat el tret de sortida a la campanya de Nadal.

La pista, 270 metres quadrats d'un plàstic dur i molt lliscant, s'ha instal·lat novament a la plaça Aragó, traslladant-se del Pòsit i recuperant la ubicació inicial. Aquesta iniciativa, impulsada per la Unió de Botiguers, s'ha d'afegir a la instal·lació de diverses atraccions de fira a diferents places de la ciutat, en el marc de la campanya "El Nadal més divertit", i també al concurs d'aparadors que tindrà lloc el proper 14 de desembre. La dinamitzadora comercial de la UB Cambrils, Sílvia Coll, diu que "el que es busca és que la gent surti al carrer. Que mentre les mares o els pares comprin, els nens estiguin amb l'altre pare o l'altra mare a les atraccions. I les botigues han participat sempre, tots els anys. Ells tenen ja a les seves botigues els tiquets, que ells compren per poder regalar als clients, als clients que durant aquestes festes vagin a comprar".

La pista de patinatge sintètica romandrà oberta durant els propers caps de setmana, i de forma continuada del 22 de desembre al 6 de gener, tancant el dia 25 i l'1 de gener. Pel que fa als aparadors decorats amb motius nadalencs que participen al concurs, la majoria estaran a punt aquest dijous, coincidint amb els actes de la Festa Major de la Immaculada.

Notícies relacionades