Back to top

La plaça Prim s'omple per reclamar la llibertat de Sánchez i Cuixart

L'acte ha estat organitzat per l'Assemblea Nacional Catalana, Òmnium Cultural, els avis i àvies per la Llibertat i el col·lectiu d'advocats de l'1 d'octubre.
mani un any jordis

Avui es compleix un any de l'entrada a presó dels Jordis, el president d'Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, i el llavors president de l'Assemblea Nacional Catalana, Jordi Sánchez. A tot Catalunya s'estan celebrant diveses concentracions en mostra de rebuig. La plaça del Prim de Reus tampoc s'ha volgut quedar enrere i s'ha omplert per reclamar, un cop més, l'alliberament dels Jordis.

L'acte, organitzat per l'Assemblea Nacional Catalana, Òmnium Cultural, els avis i àvies per la Llibertat i el col·lectiu d'advocats de l'1 d'octubre, ha comptat amb la lectura d'un manifest a càrrec de representants d'Òmnium i l'ANC. Un dels moments més especials l'ha protagonitzat Xavier Sánchez, germà de l'anterior president de l'ANC, durant el seu parlament. 

Les emocions han estat molt presents al llarg de tot l'esdeveniment. En aquest sentit, l'encesa d'espelmes que han il·luminat la plaça, ha estat una de les imatges de la nit. 

(SEGUIRÀ AMPLIACIÓ)