Back to top

La pluja no impedeix l'èxit de les 24 hores de bàsquet Joan Rebull

ADRIÀ MORTE

Més de 400 jugadors i jugadores de 36 equips d'arreu de Catalunya han participat en les 24 hores de bàsquet de l'escola Joan Rebull. La setzena edició d'aquest torneig ha vist com la pluja ha fet la guitza durant el matí de dissabte. Tot i això, les cinc pistes de bàsquet del pati de l'escola han estat de fins a una seixantena de partits diferents. 

Ni la tímida pluja de dissabte ha impedit que el pati de l'escola Joan Rebull de Reus hagi acollit, per setzena vegada, les 24 hores de bàsquet. Un torneig que dóna el tret de sortida el divendres a les 6 de la tarda, un cop acabades les classes, i amb l'alicient que alguns dels equips es queden a dormir al gimnàs i teatre de l'escola.

El torneig ha comptat amb la participació de 36 equips d'arreu de Catalunya. Tots ells han jugat una fase de grups abans del moment de les eliminatòries. Ni més ni menys que 400 jugadors i jugadores han passat per les 5 pistes de bàsquet habilitades pel campionat.

Els pares i mares de l'AMPA també són els protagonistes d'aquesta festa del bàsquet. Gairebé una cinquantena han participat com a voluntaris. Ja sigui servint a la barra o fins i tot cuinant amb una barbacoa en uns racons del pati de l'escola.