Back to top

La pluja torna a anul·lar les visites al cementiri

Es tracta d'una de les accions més reclamades per la ciutadania. El Cementiri General acull una visita teatralitzada de la mà de la Gata Borda. Enguany ja van ser anul·lades per culpa de la llevantada del 22 d'octubre.
Cementir de Reus

Serveis Funeraris Reus i Baix Camp ha decidit cancel·lar les visites nocturnes al Cementiri General de Reus. És el segon cop que s'anul·len les visites per culpa de la pluja. Els dies 22, 23 i 24 d'octubre s'havia previst un primer cicle que va haver-se de posposar per culpa de la llevantada que va caure aquella setmana i que va deixar centenars de litres d'aigua per metre quadrat al Baix Camp i a la Conca de Barberà. 

Les visites es van posposar a aquesta setmana. De fet, aquest dimarts se n'ha celebrat una primera sessió amb absoluta normalitat. Ara bé, les dues sessions previstes per aquest dimecres i aquest dijous, finalment, no es duran a terme. Fonts de l'Ajuntament confirmen que l'activitat s'ha anul·lat fins l'any vinent i per tant, la d'aquest dimarts, serà l'única que haurà tingut lloc el 2019

En un comunicat, l'Ajuntament assegura que "el públic que havia obtingut una entrada rebrà un correu confirmant la cancel·lació. La gestió telemàtica de l’assignació d'entrades facilitarà aquesta comunicació directa amb els usuaris". 

Una activitat premiada

La revista Adiós ha distingit aquest 2019 el Cementiri General de Reus en una votació popular a nivell estatal on es confrontaven 50 equipaments funeraris. Les Visites Nocturnes teatralitzades per La Gata Borda va ser premiada en la categoria 'activitat de portes obertes'. Es tracta d'un seguit de visites que es realitzen al cementiri des de fa anys i que permeten conèixer la història i anècdotes de les persones que hi descansen així com també aproximar-se al ric patrimoni cultural i artístic de l'equipament. Tradicionalment, les entrades per accedir a les visites s'exhaureixen en pocs minuts. 

Paraules clau:

Notícies relacionades