Back to top

La Policia Nacional se'n va de l'Hotel Gaudí

El trasllat dels agents s'estaria fent progressivament des d'ahir al vespre. Converses entre els propietaris de l'establiment, els comandaments policials i l'Ajuntament haurien acabat acordant aquesta resolució.
La Policia Nacional se'n va de l'Hotel Gaudí

Els agents de la Policia Nacional allotjats a l'Hotel Gaudí el deixaran demà segons ha avançat Catalunya Informació i ha pogut contrastar Canal Reus TV. Converses mantingudes entre el Grup Gargallo, propietari de l'establiment, els comandaments policials i l'Ajuntament de Reus haurien acabat consensuant aquesta decisió. Algunes fonts apunten que el trasllat s'estaria fent de manera progressiva, i que hauria pogut començar ahir mateix al vespre.

D'aquesta manera es dóna compliment, també, al manifest signat per PDeCat, CUP, ERC i Ara Reus a la ciutat, que ahir van fer públic durant la concentració de rebuig a la violència policial exercida el passat diumenge 1 d'octubre. La situació arriba, també, després de dies en què cada manifestació a favor del referèndum convocada la setmana passada passés per l'Hotel i proclamés crits de rebuig a la presència dels agents a la ciutat de Reus.