Back to top

La prehistòria, eix temàtic del Carnaval de Riudoms

Les disfresses originals han estat presents al Carnaval de Riudoms que tenia com a eix temàtic la prehistòria. La rua va començar a la plaça de l'església i va finalitzar al Pavelló d'Esports Municipal on es van lliurar els premis dels guanyadors de les difresses d'aquesta edició.
Imatge de la rua del Carnaval de Riudoms

Riudoms ha celebrat el seu Carnaval. Petits i grans han sortit al carrer per lluir les seves disfresses. Alguns portaven setmanes elaborant la disfressa. D'altres l'han fet a l'últim moment. Imaginació i creativitat han marcat el Carnaval d'aquest municipi. Tots anaven acompanyats d'amics o familiars. De fet els participants tenien clar el seu objectiu: participar i passar-ho bé.

"Nosaltres anem de meduses. Portem més d'un mes que l'estem fent", deia una participant. "Nosaltres anem de la pel·lícula de Coco, i tots d'un presonatge diferent", deia la Sònia, un altre participant.

La cercavila ha comptat amb els grups de percussió Riudrum's de Riudoms i els xanquers Insects. El recorregut va començar a la plaça de l'Església i va acabar al Pavelló d'Esports Municipal. Al final es van entregar diferents premis als guanyadors de les millors disfresses. La comitiva del Carnaval ha escollit la prehistòria com a eix temàtic i els actes d'aquesta festa clouran demà amb la projecció d'Ice Age.