Back to top

La primera caminada popular Rutes Reus 2018 aplega 900 persones

La primera caminada de Rutes Reus 2018 ha unit les Borges del Camp amb Reus, passant per Riudoms. La propera serà entre la capital del Baix Camp i la Pineda.
caminada borges reus

Més de 900 persones i 15 autobusos amunt i avall. Aquestes xifres corresponen a la Caminada Popular Les Borges del Camp-Reus d'aquest passat diumenge. La Regidoria d’Esport de la nostra ciutat no ha pogut començar l’any de millor manera amb aquesta primera caminada que inaugura el cicle de Rutes Reus 2018. A les nou en punt ha estat la sortida amb autobusos de Reus fins les Borges del Camp per donar, a les 10 del matí, inici a la ruta des de Can Dasca. Alguns caminadors s'estrenaven aquest cap de setmana, d'altres repetien.

Una bona companyia, una ruta planera i una molt bona organització han estat les claus de l’èxit d’aquesta ruta. L'excusa? Retrobar-se amb els amics fent salut. El regidor d'esports, Jordi Cervera, ha apuntat que "la gent vol fer esport, vol fer salut i s'ha entrenat per venir aquí, la gent va a caminar per preparar-se la caminada i això és el que busquem des d'Esport Reus i Lleure".

La xifra de participació ha estat de rècord i ha superat amb escreix la mitjana d’esportistes d’edicions anteriors, unes 600 persones. La marxa s'ha iniciat a les Borges del Camp passant pel nucli antic i seguint per la riera. Precisament, Joaquim Calatayud, alcalde de les Borges  del Camp, ha en posat en valor les rieres: "la visió de les rieres és molt maca, que no es té tant en compte com les muntanyes blanques o nevades".

La caminada ha continuat per camins de terra fins a Riudoms, el circuit de 12 km ha finalitzat al Mercat Central de Reus. Si s’han perdut aquesta convocatòria o s’han quedat amb més ganes de fer salut no dubtin en inscriure’s a a propera, serà el 8 d’abril i el circuit connectarà la capital del Baix Camp amb La Pineda.