Back to top

La primera pedra per teixir la base

El Club Voleibol Reus ha engegat un curs d'iniciació per a jugadors i jugadores de les categories aleví fins a juvenil. L'activitat té lloc al Pavelló d'Esports Municipal de Riudoms a causa de la manca d'espai que hi ha a la ciutat de Reus.
club voleibol reus

El Club Voleibol Reus té com a objectiu començar a créixer des de la base. L'entitat reusenca ha engegat un curs d'iniciació destinat a jugadors i jugadores de les categories aleví fins a juvenil. A hores d'ara, el club reusenc està format per un equip sènior masculí, un sènior femení i un juvenil femení. "Volem treure una mica de suc a veure si trobem nens i nenes que estiguin interessants per aprendre del voleibol i fer una mica més gran el club", ha explicat Yolanda Delfín, jugadora del primera equip femení i entrenadora en aquestes sessions d'iniciació.

L'activitat tindrà lloc cada dissabte d'11h a 13h al Pavelló d'Esports Municipal de Riudoms. En la primera sessió han participat al voltant d'uns deu nens i nenes. "Tenim molta varietat, des dels 8 fins als 17 anys. Hem iniciat l'activitat des de zero fent el toc de dits i braços. També farem jocs més divertits perquè el curs no sigui tant tècnic", ha explicat Jordi Calafat, jugador del sènior masculí. 

La manca d'espai a la ciutat de Reus degut a la gran quantitat de clubs i esports que hi ha a la capital del Baix Camp, ha obligat a l'entitat reusenca a desplaçar l'activitat al Pavelló d'Esports Municipal de Riudoms. El curs d'iniciació ha donat el tret de sortida aquest dissabte 3 de febrer i s'allargarà, cada setmana, fins al mes de maig. La inscripció té un cost de 45 euros.

 

Primer any de vida

El Club Voleibol Reus celebrarà en els propers mesos el seu primer any de vida. L'entitat reusenca es va donar a conèixer el passat mes d'abril del 2017 fent jornades de portes obertes a Polilleuger Municipal Ciutat de Reus. D'aquelles sessions van sorgir tres equips: dos equips sèniors i un juvenil. Precisament, aquest darrer cap de setmana va concloure la primera part de la temporada pels primers equips. El conjunt femení s'ha classificat per la fase d'ascens i lluitarà per pujar a Tercera Catalana. Per una altra banda, els nois s'han mantingut a Segona Catalana i disputaran una nova fase amb altres equips de la mateixa categoria.