La primera victòria es resisteix

El Reus Deportiu Femení de bàsquet ha perdut (63-65) contra el Bàsquet Samà Vilanova. Les roig-i-negres encara no han aconseguit sumar cap triomf.
reus deportiu samà vilanova

El Reus Deportiu Femení ha caigut derrotat (63-65) contra el Bàsquet Samà Vilanova. Les roig-i-negres han plantat cara en tot moment i els dos equips han mantingut un duel amb un ritme molt alt. La primera part ha estat frenètica i amb molts llançaments des de la línia de triple. Al descans, l'electrònic marcava un 25 a 31 en contra de les noies de Berni Rubio. Tot i això, el Reus Deportiu ha continuat lluitant de valent i se li ha escapat la victòria pels pèls, per només tres punts de diferència.

Les roig-i-negres encara no han sumat cap victòria en les 9 jornades de lliga i se situen a la darrera posició del grup 1 de Primera Catalana. El proper partit de les reusenques serà el proper diumenge 26 de novembre a casa contra l'Escola Pia Àguiles.