La primera victòria és una realitat

El CF Reus Deportiu guanya (1-0) al Numancia gràcies a un gol de Máyor al minut 40 de partit. L'equip d'Aritz López Garai respira després de sumar dos empats i una derrota en les primeres jornades de lliga.
primera part reus numancia

Aquest cop sí. El Club de Futbol Reus Deportiu ha estat efectiu de cara porteria i ha aprofitat una de les poques ocasions de gol que ha tingut per sumar la primera victòria de la temporada. Máyor, en una jugada d'estrategia, ha perforat la porteria de CD Numancia amb una excel·lent rematada de cap. L'equip d'Aritz López Garai inaugura el caseller de victòries i ja pot respirar tranquil.

El CF Reus ha estat el clar dominador de l'encontre davant del Numancia. Els roig-i-negres han mantingut la possessió de la pilota i han estat fidels al seu estil. La primera acció de perill pel CF Reus ha arribat al minut 6' quan Juan Cámara ha provat un potent xut des de l'exterior de l'àrea. Aitor Fernández ha rebutjat l'esfèric i Máyor ha estat a punt de caçar la pilota. Els reusencs han insistit buscant a Máyor a base de pilotes per llarg, i sinó circulant la pilota per banda amb un Ricardo Vaz molt actiu. En una d'aquestes accions, Miramón ha acabat disparant al cos del porter del Numancia.

Els visitants no han inquietat gens ni mica la porteria de Santamaría, avui porter titular del CF Reus a causa de la lesió d'Edgar Badia. L'equip de Jagoba Arrasate només s'ha apropat al 37' quan Marc Mateu ha provat una centrada perillosa que el porter roig-i-negre ha aturat sense problemes. A base d'intentar-ho, el Reus ha acabat trobant el gol. Al minut 40' Ricardo Vaz ha provocat una falta a la banda esquerra. Menéndez ha picat la pilota a la perfecció i Máyor ha perforat la porteria del Numancia amb una rematada de cap perfecta. En una de les poques arribades roig-i-negres, el conjunt de Garai ha tret petroli per avançar-se en el marcador.

A la represa, el CF Reus ho ha continuat intentant. Tot al contrari que el Numancia que no ha xutat entre els 3 pals fins al minut 90 de partit. La primera acció de perill roig-i-negra de la segona part ha arribat al 57' quan Fran Carbia ha fet una passada de la mort a Cámara. L'extrem ha rematat de primeres però la defensa ha rebutjat el seu xut. El mateix jugador ha tingut una clara ocasió de gol al 78' però Aitor ha evitat el gol en l'u contra u. La darrera oportunitat local s'ha produït al 84' quan Fran Carbia ha provat un xut creuat molt perillós que ha sortit fora per ben poc.

El CF Reus suma la primera victòria de la temporada i tanca la jornada número 4 de Segona Divisió amb 5 punts i a la catorzena posició. El proper partit dels roig-i-negres sera dissabte 16 de setembre a les 18 h al camp del Lorca.

La fitxa del partit

CF Reus: Santamaría, Menéndez, Olmo, Íñiguez, Miramón, Juan Domínguez, Tito, Gus Ledes, Cámara (David Haro 85'), Vaz (Fran Carbia 54') i Máyor (Edgar Hernández 71')

CD Numancia: Aitor Fernández, Ripa, Dani Calvo, Iñigo Pérez, Manu (Higinio 62'), Escassi (Guillermo 75'), Pere Milla, Medina, Valcarce (Nieto 62'), Mateu, Diamanka

Targetes: pels locals Ricardo Vaz (50'), Gus Ledes (68') i pels visitants Dani Calvo (38'), Ripa (77') i Higinio (87')

Gols: 1-0 Máyor (40')

Incidències: partit corresponent a la 4a jornada de La Liga123, disputat a l'Estadi Municipal amb la presència de 1.931 espectadors