Back to top

La Professó del Silenci de Reus compleix 75 anys

Aquest Dijous Sant s'han pogut veure i venerar les imatges de Nostre Pare Jesús del Calvari i la Verge del Calvari a la plaça de Sant Francesc.

Aquest Dijous Sant i per tan tocaria Professó del Silenci. Un esdeveniment que, a més, compleix 75 anys de la seva instauració aquest 2021. La pandèmia, evidentment, i com amb la resta d'actes massius, ha obligat a suspendre-la però els seus organitzadors s'han mobilitzat per poder commemorar aquesta efemèride. 

Doncs bé, no és el mateix però aquest dijous a la tarda s'ha pogut gaudir dels passos que participen a la professó, el Nostre Pare Jesús del Calvari i la Verge del Calvari. Des de les sis de la tarda i fins a dos quarts de nou han estat exposats a la plaça de Sant Francesc per a poder ser visitats i venerats.

Pas setmana santa

La Professó del Silenci

Es una altra de les grans professons de la Setmana Santa reusenca que emmudeix els carrers del centre de la ciutat amb un silenci només trencat pel so de les caixes i els timbals. La foscor que també acompanya la professó queda enlluernada amb les espelmes dels congregants que hi participen. 

Paraules clau:

Notícies relacionades