Back to top

La prova pilot de la Raval, sense consens

La fase de prova del tancament al trànsit a la Raval Santa Anna ha finalitzat aquest dissabte. Entre l'opinió dels comerciants hi ha de tot, unes diferències que han causat certa tensió entre els botiguers.
Finalitza la prova pilot sense un consens. Imatge d'un piló que prohibeix el pas a vehicles a l'arraval Santa Anna de Reus

La Raval Santa Anna ha estat tallada als vehicles els divendres i dissabtes en horari comercial des del passat 28 de novembre, una iniciativa que ja des del primer moment va causar controvèrsia entre els botiguers.

Ara, 3 mesos més tard,la prova pilot d'aquest projecte ha finalitzat i els comerciants segueixen tenint opinions diverses respecte aquest tema. Més enllà del sí o el no, molts d'ells tenen matisos en les seves posicionaments.

Alguns no veuen en bons ulls la manera com s'ha gestionat tenint en compte les zones de descarga o les botigues que venen articles voluminosos. Altres també creuen que la prova pilot ha anat bé i que si bé sí que es veu els vianants més tranquils a l'hora de circular, això no es tradueix en més vendes. Tot plegat ha generat certa tensió entre els botiguers del carrer.

Cal esperar la decisió definitiva de l'Ajuntament

Fa unes setmanes els comerciants de l'arraval es va reunir amb l'ajuntament per exposar les seves opinions. Caldrà veure quina és la determinació final del consistori, de moment però no sé sap quan pendran aquesta desició. 

Paraules clau:

Notícies relacionades