Back to top

A la recerca de l'Imprescindible de l'any

JAUME VICH

10 persones, projectes, entitats, iniciatives opten a ser l’Imprescindible de l’Any 2015. Canal Reus TV, amb el suport de Vermuts Miró, engeguen a partir d’aquest divendres un procés de participació perquè la ciutadania esculli el projecte que s’ha convertit durant 2015 en motor incombustible per a Reus i el Baix Camp.

Els deu candidats s’han donat a conèixer en un acte a Cal Massó. Són la Fundació Mossèn Frederic Bara, la Fundació Privada Reddis, el projecte de nutrició saludable “Som la Pera”, els Imperials de Reus, el periodista Josep Baiges, Mossèn Josep Moreno, Càritas del Baix Camp, l’Aula de Sons, la Nit d’Artistes de Cambrils i l’Associació Donants de Sang del Baix Camp.

A partir d’aquest divendres i fins el 22 de novembre s’engeguen les votacions. Com a novetat enguay s’ha habilitat un web on es podrà votar i consultar informació al voltant dels candidats. En paral•lel també es podrà dipositar presencialment al mercat central, el del Carrilet i als Marxants. L’Imprescindible de l’Any es donarà a conèixer en una gala que es farà el divendres 27 de novembre al Teatre Fortuny.