Back to top

La reducció de les emissions marca la parada de Repsol

La lluita contra el canvi climàtic i la reducció de la petjada ambiental estan guiant la parada que Repsol ha programat durant aquest mes d'octubre i novembre al Complex Industrial de Tarragona. Una parada que ja ha arribat al seu equador i en què s'han invertit un total de 100 milions d'euros.
El Complex Industrial de Repsol a Tarragona

Des del passat 1 d'octubre, el Complex Industrial de Repsol a Tarragona està en pausa. I és que cada sis anys, aproximadament, es porta a terme una parada de 54 dies per dur a terme tasques de manteniment, així com invertir en la millora del complex industrial.

Concretament, Repsol ha invertit un total de 100 milions d'euros, sent la reducció de les emissions, l'objectiu principal d'aquesta parada.

En aquest sentit, Repsol Tarragona destaca la substitució d'un dels cremadors, que durant els últims anys ha estat al capdamunt d'una de les torxes, per un altre que reduirà l'emissió de fums i soroll, segons ha assegurat el director del Complex Industrial de Repsol a Tarragona, Josep Francesc Font. 

Aquesta, però, no és l'única inversió que ha fet Repsol durant aquesta parada. El complex també substituirà una turbina, per tal d'estalviar en un 3% la seva eficiència energètica.

La parada de Repsol s'allargarà fins a finals de novembre, havent-hi participat més de 2.000 persones.

Paraules clau: