Back to top

La reina del ball i la nit dels setanta al Pinaret

El segon cap de setmana del Festival Internacional de Música de Cambrils arrenca amb el tribut a ABBA. Els clàssics de la banda de pop sueca han ressonat enmig d'un ambient festiu i on s'han citat diverses generacions de seguidors. L'espectacle ha conclòs amb una sorpresa ben especial pels amants del rock més tradicional
Un instant del concert

'Waterloo' només ha estat el principi del passeig per la dècada dels setanta que han viscut els aficionats a la música que aquest dijous s'han apropat al Parc del Pinaret de Cambrils. I no uns aficionats qualsevol, sinó d'aquells que són exigents amb el rigor que marquen bandes com ABBA. Precisament, amb un tribut a la mítica agrupació sueca, a càrrec dels 'ABBA The new experience' ha arrencat el segon cap de setmana del Festival Internacional de Música de Cambrils interpretant tots els temes clàssics, com ara 'Dancing queen', 'Chiquitita' o 'Mamma mia'.

Un espectacle d'homenatge però desenfadat, amb una grandiloqüent presentació lumínica, i apte per a totes les generacions que s'han volgut apropar una mica els fonaments de la història del pop internacional.

El concert ha conclòs amb la interpretació d'alguns singles d'AC/DC i Freddy Mercury, en un final de disbauxa i carregat d'un romanticisme que encara porta els pantalons acampanats.