Back to top

La Relació de Llocs de Treball, una ferida oberta entre Ajuntament i plantilla

La Relació de Llocs de Treball continua sent una espina clavada a Cambrils. Aquest 2019 no ha estat tot el fructuós que la plantilla esperava en aquest àmbit. Des del govern local, aspiren a agilitzar els tràmits pendents per poder desencallar una situació que es porta allargant més d'un lustre. Argumenten que són l'equip que més han desenvolupat la RLT, que necessita temps per ser implantada de forma definitiva.
aj

Els acords presos referents a la Relació de Llocs de Treball entre el comitè d'empresa i l'Ajuntament de Cambrils s'estan complint... aquesta és la màxima que repeteix el govern local, qui argumenta que són l'equip que ha desenvolupat més aquest nou sistema d'organització de la plantilla. Ara bé, des dels treballadors, fonts consultades per Canal Reus assenyalen que la implantació de la RLT s'està endarrerint molt i que existeix una partida de 438.000 euros destinada a aquesta iniciativa que no s'ha utilitzat enguany tal com estava previst.  

A més, a aquesta tensió se n'hi suma una altra, la dels contractes temporals que finalitzen al 31 de desembre. Ara, l'Ajuntament estudia què passarà amb una vintena de treballadors afectats per aquesta situació. De tot plegat se'n parlarà aquest divendres en una reunió entre intervenció, secretaria, el departament de recursos humans, el comitè d'empresa i el govern, en què està previst que es presenti un informe elaborat per l'empresa contractada precisament per implantar la RLT. Un document on s'hi inclouen una sèrie de propostes per posar fil a l'agulla a aquest projecte que porta anys sense veure la llum al final del túnel.

canalreus a telegram

Notícies relacionades