Back to top

La reobertura de la restauració retorna la vida als carrers

Molt d'ambient als carrers del centre de Reus, i terrasses dels bars i restaurants molt plenes. Així ha estat el primer cap de setmana des de la reobertura dels establiments de restauració.

La gent té ganes de sortir i fer una mica de vida social. Així s'ha demostrat en el primer cap de setmana de la reobertura de bars i restaurants, amb les terrasses dels establiments del centre força plenes. Ni les amenaces de pluja de dissabte ni les restriccions imposades per fer front a la pandèmia, han frenat l'ocupació de les terrasses. Així doncs, malgrat les distàncies, les limitacions de les taules a 4 persones, i les reduccions horàries dels establiments, molts dels reusencs han aprofitat per sortir al carrer i consumir als bars i restaurants.

Diumenge assolellat i amb temperatures suaus

Aquest diumenge, molt més assolellat, l'afluència de gent al centre de Reus ha estat destacada, sobretot cap al migdia, a l'hora del vermut. I és que la reobertura dels establiments de la restauració ha retornat la vida als carrers de la població.
La recuperació de la vida social, però, és una porta oberta a l'expansió del coronavirus, per això els experts alerten que, ara més que mai, cal no relaxar-nos i ser rigorosos amb la higiene de mans, l'ús de mascareta, les distàncies, la ventilació d'interiors i totes les restriccions vigents. 

Paraules clau:

Notícies relacionades