Back to top

La reobertura de piscines, la gran novetat esportiva de la Fase 2

El Reus Deportiu i el Club Natació Reus Ploms ja han posat en marxa aquesta instal•lació, i els usuaris l'han visitada amb comptagotes. El Club Tennis Reus Monterols ha estat l'única entitat a Reus que ha reobert el gimnàs.
Imatge de la piscina exterior del Club Natació Reus Ploms

Reobrir les piscines d'ús esportiu i recreatiu amb un aforament del 30% de la seva capacitat és una de les novetats que ofereix la Fase 2 de la desescalada.

Aquest dilluns, i seguint totes les recomanacions necessàries, el Reus Deportiu i el Club Natació Reus Ploms han tornat a posar en marxa aquesta instal·lació, la qual s'alça com un dels grans atractius d'ambdues entitats.

Imatge d'una de les piscines interiors del Reus Deportiu
Imatge d'una de les piscines interiors del Reus Deportiu

Les mesures de seguretat per tal d'accedir als recintes, però, són severes. Només pot haver-hi una persona nedant per carril i el control higiènic és constant. Els vestidors col·lectius es troben tancats fins a nou avís i els usuaris només poden romandre dins l'aigua durant un temps determinat.

Gimnasos, sí o no?

El Club Tennis Reus Monterols gairebé ofereix tots els serveis possibles i, de moment, és l'únic club a Reus que ha obert el gimnàs, acollint-se al BOE, que indica que "es permet accedir a les instal·lacions esportives cobertes respectant un aforament límit del 30%".

Tot i així, aquestes instal·lacions es consideren d'"alt risc", segons Salvador Illa, ministre de sanitat del Govern Espanyol, i haurien d'esperar fins a la Fase 3 per reobrir-se, tot i que aquesta recomanació no consta en cap paper oficial.

Imatge del gimnàs del Club Tennis Reus Monterols
Imatge del gimnàs del Club Tennis Reus Monterols

D'altres que sí s'especifiquen són, entre d'altres, practicar activitats de turisme actiu i natura en grups de fins a 20 persones i amb cita prèvia o passejar i practicar esport sense límit horari.

canalreus a telegram

Notícies relacionades