Back to top

La residència Horts de Miró, pendent del 155

Fa cinc anys que la residència Horts de Miró es va inaugurar però des de llavors, no ha tingut cap usuari. El passat octubre es va anunciar l'obertura de 24 noves places. Després de l'aplicació de l'article 155 de la Constitució espanyola però, el projecte s'atura de nou.

CAP

Les places públiques de la residència d'avis Horts de Miró de Reus hauran de continuar esperant. Cinc anys després de la inauguració d'aquest espai, l'obertura del centre semblava imminent, però finalment l'aplicació de l'article 155 de la Constitució espanyola ha suposat un nou entrebanc per aquesta fita. En un primer moment, eren 24 les places públiques per estrenar i 5 les concertades

Després de l'empresonament de la consellera Montserrat Bassa, la designació de les places va quedar a l'aire. Ara, l'Ajuntament de Reus resta a l'espera per saber-ne els detalls. Així ho confirma la regidora de Benestar i Família de Reus Montserrat Vilella, qui assegura que estan pendents del govern espanyol per les noves designacions, pendents de publicar. 

Tot plegat ha deixat congelada, un cop més, l'estrena del centre reusenc, que a la vegada, suposaria un cost de 200.000 euros per condicionar l'espai. Uns diners que provindrien de la Fundació Social del Grup Salut.