Back to top

La resposta del CF Reus, clara i contundent

El club roig-i-negre assegura estar "indignat" amb la decisió del Comitè de Competició i indica que "arribarà fins al final". L'entitat esportiva podria afrontar una multa de 60.000 euros.
resposta club futbol reus

"Estic realment indignat", això és el que ha declarat el president del CF Reus, Xavier Llastarri, només començar la roda de premsa per posicionar-se envers a la decisió del Comitè de Competició. Tant ell, com el màxim accionista, Joan Oliver, i l'advocat del club, Pere Mellado, s'han mostrat contundents amb l'expedient disciplinari que ha rebut el club roig-i-negre. L'organisme futbolístic ha obert aquest document al CF Reus per desplegar una gran bandera de Catalunya en el partit del 23 de setembre contra l'Osasuna. Segons el comitè, l'exhibició de la senyera pot incitar a una conducta "de violència, racisme, xenofòbia o intolerància". "En quin país vivim? Per favor, si algo tenim els catalans és seny", ha comentat Xavier Llastarri.

El desplegament de la bandera va ser iniciativa del CF Reus i va comptar amb la col·laboració de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC). La senyera tenia 85 metres de llarg i 12 d'ample i va cobrir una de les principals graderies de l'Estadi Municipal en l'inici de l'encontre davant el conjunt navarrès. "L'àrbitre a l'acta no fa constar res, el director de partit al seu informe no fa constar res, els Mossos d'Esquadra al seu informe no fan constar res", ha explicat el president roig-i-negre. L'advocat del club, Pere Mellado, ha indicat que tots aquests documents es presentaran com a proves i que en qüestió d'una setmana se sabrà si l'expedient s'arxiva o s'acaba multant al club.

Fins al final

"Nosaltres anirem a guerra contra això perquè és indignant. En els propers dies veureu, com sempre, com intenten mentir i agafar els fets", ha assegurat Joan Oliver, màxim accionista roig-i-negre. Oliver ha carregat durament contra el Comitè de Competició i ha revelat que "el procediment per obrir-nos l'expedient és del tot irregular". A més, ha afegit: "Sembla que ja han decidit que a Catalunya es pot actuar de forma irregular sempre". El major mandatari de l'entitat reusenca ha mostrat un document on es mostra que la denúncia "és anònima" i que "una acta de l'informe del delegat del col·legi d'àrbitres no té cap competència per jutjar res que no sigui els àrbitres".

Joan Oliver ha comentat que el club no té por i que "no ens deixarem acovardir per aquestes tàctiques mafioses". En el cas que l'expedient tiri endavant, el CF Reus haurà d'afrontar una multa econòmica de 60.000 euros. En tot cas, el màxim accionista ha explicat que l'entitat no pagarà la multa ja que "no hi ha cap base per fer això". 

Paraules clau:

Notícies relacionades