Back to top

La Reus-Prades-Reus 2019 venç la calor

Tot i que el termòmetre ha registrat una temperatura de 25 ºC a les dues del migdia, res ha impedit als amants de la muntanya participar en una de les marxes més consolidades del panorama esportiu reusenc.
Imatge de l'arribada de la Reus-Prades-Reus 2019

Són molts els corredors que cada any participen en la Reus-Prades-Reus, una caminada que des de l'any 1996 anima als més agosarats a pujar des de la capital del Baix Camp fins a les Muntanyes de Prades a peu i tornar. El recorregut total és de 54 km. Els paratges naturals pels quals transcorre la prova són un dels al·licients que han permès superar la xifra dels 600 participants aquest 2019.

La novetat d'enguany ha estat un canvi en la ruta de la modalitat de Trail. Per primera vegada, els corredors han hagut d'afrontar el difícil tram del Tossal de la Baltasana, però tot i així, el primer a creuar la meta ha fet el mateix temps que el líder de l'any passat, amb 8 quilòmetres més de càrrega a les cames. L'organització, que ja preveu el cansament dels participants, treballa edició rere edició per millorar les prestacions que ofereix la competició, ja que enguany la calor ha passat factura als esportistes.