Back to top

La Reus-Prades-Reus: 54 km convertits en tradició

La Reus-Prades-Reus va tancar diumenge a la nit la seva 22a edició amb èxit. Tot i la satisfacció que mostren any rere any els seus participants, enguany la competició no ha gaudit de tants inscrits com en anys anteriors. Han estat 700 els corredors que hi han participat.
Imatge de la sortida de la Reus-Prades-Reus

Eren les set en punt del matí quan un mar de colors ha iniciat la marxa en direcció a les muntanyes de Prades. Objectiu: finalitzar amb èxit la Reus - Prades - Reus. Aquesta marxa és una de les curses amb més tradició de la nostra ciutat però també una de les més dures. Són 54 km de recorregut amb unes vistes immillorables, i un bon avituallament.

Les crítiques per part dels corredors han estat molt positives.

Noèlia Barceló, participant en la Reus-Prades-Reus: "Hi ha molta gent coneguda i és una de les coses més boniques de la nostra ciutat. Ho aconsello perquè ho pot fer tothom al seu ritme".

 

Jordi Sánchez, participant en la Reus-Prades-Reus : "És un dia diferent d'esport per la muntanya on t'ho passis bé faci bon temps o no".

 

Antonio Paredes i Fernando López, participants en la Reus-Prades-Reus: "El millor són els avituallaments. N'hi ha molts, i això que normalment a les curses on participes no n'hi ha tants, i de tan vairats".

Ja fa dos anys que la caminada ofereix també la possibilitat de desenvolupar-se en format de Trail, i a poc a poc ha anat variant el seu format fins a convertir-se en una competició popular, i alhora professional. Els punts d'avituallament disposen d'aliments seleccionats per nutricionistes i a l'arribada hi ha servei de massatgista. Tot i així, cada any és més costós competir amb la massificació de curses que actualment s'organitzen al territori.

Ho explica Jordi Rius, director de la caminada: "Enguany ha disminuït la participació a 100 persones. Hi han participat 750 esportistes: 560 caminadors i 170 corredors”.

Els primers a finalitzar la Reus-Prades- Reus han estat David Murillo i Neus Gil. Murillo ha creuat la línia de meta fent un temps de tan sols 5 hores i 2 minuts. Diferència gegant amb els qui s'ho prenien més a la lleugera. Els últims han arribat a Reus a dos quarts de nou del vespre.

Notícies relacionades