Back to top

La RFEF recorrerà la decisió de reincorporar el Reus

El Tribunal Administrativo del Deporte ha decidit readmetre el Club de Futbol Reus Deportiu a Segona Divisió B. Des de Madrid es recorrerà la sentència, ja que asseguren que és inviable que el Reus pugui competir en qualsevol categoria, i menys enguany.
Logotip de la Real Federación Española de Fútbol

Era el dia 17 de juliol quan la Real Federación Española de Fútbol va emetre un comunicat oficial explicant la decisió de descendir administrativament el primer equip del Club de Futbol Reus Deportiu a Tercera Divisió.

L'òrgan rector ho atribuïa a què l'administrador concursal del Reus, David López, no pagues a temps un aval de 150.000 euros necessari per competir a la categoria de bronze. Tot i que el Tribunal Administrativo del Deporte va acceptar la decisió de la Federación al seu moment, ara es fa enrere.

Segons ha avançat el portal IUSPORT, el TAD ha dictat, sorprenentment, la readmissió immediata del Reus a Segona Divisió B i estima, d'aquesta manera, el recurs presentat per l'administrador concursal contra la resolució sancionadora.

Podeu consultar la resolució completa: aquí.

L'última hora ha fet sortir a la llum un fet fins al moment desconegut. Quan el TAD va acceptar la decisió de la Federación, no ho va fer de manera unànime, ja que Koldo Iruzun Ugalde, un dels juristes que va participar en el cas Reus, no hi estava d'acord.

El lletrat del País Basc va exposar que l'òrgan col·legiat no tenia competències suficients per fallar sobre el que s'havia catalogat com una decisió organitzativa, i no com una sanció. Amb tot això, ara accepten que la decisió de la Real Federación Española de Fútbol, "vulnera els drets de tot procediment sancionador" i "causa indefensió" al club.

La Federación ja ha decidit recórrer a la resolució, al·legant la impossibilitat que el Reus pugui jugar en una competició que fa vuit jornades que ha començat. A més, des de Madrid, continuen recordant que l'entitat ganxeta els hi deu encara diners en concepte d'impagaments a jugadors del filial. Un fet que si no resolen, impedirà desbloquejar la inscripció dels membres de cap plantilla, sigui quina sigui la fase del concurs de creditors en la que es trobi el Reus.

Onolfo ha manifestat a través de les xarxes socials que continua treballant pel club, però López assegura que fa setmanes que no sap res de l'americà.
 

Notícies relacionades