Back to top

La RFEP desestima el recurs del Reus pel partit a Voltregà

El Reus reclamava la victòria per l'arbitratge rebut a Voltregà el desembre passat o la repetició dels darrers disset minuts de partit. El Comitè de Competició ha desestimat el recurs presentat pels roigs-i-negres, que ara tenen deu dies hàbils per presentar un recurs contra el Comitè d'Apel•lació.

El Comitè de Competició de la RFEP ha resolt el recurs presentat pel Reus Deportiu amb una sanció econòmica al CP Voltregà "per tenir persones no autoritzades al túnel de vestidors". El Reus havia presentat al·legacions per l'arbitratge rebut en terres osonenques, assegurant que "les decisions arbitrals alteren i vulneren el transcurs del partit, i com a conseqüència, el resultat d'aquest".

En el comunicat presentat el passat desembre, els reusencs esperaven que la RFEP exercís "les seves funcions i prengui les decisions necessàries per al bé de la competició". Ara, amb la resolució damunt de la taula i sense que l'ens federatiu hagi tingut en compte cap dels arguments del Reus, els roigs-i-negres tenen deu dies hàbils per presentar un recurs al Comitè d'Apel·lació.

reus deportiu

Els fets

Els roigs-i-negres reclamaven els tres punts del partit, i si no podia ser, la repetició dels darrers disset minuts del duel. El motiu de la queixa arranca quan faltaven gairebé 20 minuts per acabar el Voltregà-Reus (3-0 en aquell moment). El local Aleix Molas va veure la targeta blava, mentre que Marc Palazón des de la banqueta, en va veure una altra. Quatre minuts d'inferioritat pels osonencs.

L'enrenou va arribar amb l'entrada a pista de Gerard Rovira abans del que li corresponia, i per tant, aquesta infracció s'havia de resoldre amb dues targetes vermelles: una pel jugador que va entrar i l'altra per l'entrenador local. Els de Jordi Garcia haurien jugat més de cinc minuts amb superioritat numèrica, sempre que no haguessin anotat dos gols.

Paraules clau:

Notícies relacionades