Back to top

La rítmica del Reus Deportiu i el Pare Manyanet posa rumb als campionats d'Espanya

DAVID GALLEGO

Els conjunts de rítmica junior del Reus Deportiu i l'infantil de l’escola Pare Manyanet segueixen d'enhorabona. Si fa uns dies es classificaven per la Copa d'Espanya ara han aconseguit el bitllet per als campionats d’Espanya. Les gimnastes han aconseguit la medalla de bronze al campionat de Catalunya que s'ha celebrat aquesta diumenge a les instal•lacions del Nàstic.

Són les gimnastes del Reus Deportiu i del Pare Manyanet pujant al podi al campionat de Catalunya. El conjunt junior roig-i-negre i l’infantil de l’escola reusenca s’han fet amb el tercer lloc. Una actuació enèrgica i trepidant ha obert les portes als campionats d’Espanya a les noies del Reus Deportiu. La seva entrenadora, Elena Penadés, destaca l’ambició de l’equip que ja té la ment posada a la màxima competició estatal.

Encara que les gimnastes del Pare Manyanet ja estaven classificades abans d’aquesta competició, les noies entrenades per Anna Virgili han demostrat la bona forma en que es troben. El poc temps que porten treballant juntes no ha estat un impediment per aquestes esportistes reusenques.

La següent cita per als dos clubs de rítmica serà el proper cap de setmana a Vitòria, a la gala internacional de gimnàstica Euskalgym. Del 19 al 22 les espera la copa d’Espanya, i el 13 de desembre es celebrarà el campionat d’Espanya a Valladolid, on tant el Reus Deportiu com el Manyanet buscaran tornar a pujar al podi.