Back to top

La rítmica, un dels casals del col·legi Pare Manyanet

La gimnàstica rítmica és la protagonista d'un dels campus d'estiu organitzats pel Col·legi Pare Manyanet de Reus. L'activitat està dirigida a nens i nenes de totes les edats amb l'objectiu de passar-s'ho bé i aprendre les tècniques d’aquesta disciplina que combina elasticitat i elegància.
Campus de rítmica al col·legi Pare Manyanet

Flexibilitat, equilibri, musicalitat...Aquests són alguns dels elements que els nens i nenes del campus de gimnàstica rítmica del Pare Manyanet estan aprenent. Un casal diari obert a totes les edats i nivells, des dels més menuts de P-5 fins als de 4t de la ESO.

Una de les nenes del casal, Duna Pasqual, explica quin és el dia a dia de l'activitat: "Primer escalfem, després si tenim ball de competició el practiquem i fem exercicis per estar calentes i fortes".

Després de fer un bon escalfament, les monitores separen als nens i nenes per nivells i els ensenyen diversos exercicis tècnics per millorar la seva flexibilitat i agilitat. Les pilotes i les cintes són essencials a l'hora de posar en pràctica tot allò après i de gaudir fent allò que més els agrada.

"El principal objectiu és que les nenes s'ho passin bé i, a més, que gaudeixin fent rítmica. Hi ha nenes que mai n'han fet i és nou per a elles, i les que ja n'han fet doncs l'objectiu és que millorin", comenta una de les dues monitores que dirigeixen l'activitat, Andrea García.

El casal de gimnàstica rítmica no és l'únic que organitza el col·legi Pare Manyanet. Juntament amb els altres campus, els infants gaudeixen de jocs tradicionals, de diversos tallers i manualitats i de jocs d'aigua, activitat que no podia faltar en aquests dies d'intensa calor.

El casal seguirà obert per a tohom fins a finals del mes de juliol.