Back to top

La rítmica Manyanet s'endú els millors resultats a Espanya

El conjunt verd-i-groc de Copa Catalana es posiciona com el cinquè millor equip en el Campionat d'Espanya de Gimnàstica Rítmica, mentre que la Berta Besora obté la tretzena posició en la categoria individual aleví.
Imatge dels conjunts de la  secció de rítmica de l'Associació Esportiva Pare Manyanet que han participat en el Campionat d'Espanya de Gimnàstica Rítmica

FOTOGRAFIA: Secció de rítmica de l'Associació Esportiva Pare Manyanet

Els clubs reusencs finalitzen la seva participació en el Campionat d'Espanya de Gimnàstica Rítmica que s'ha celebrat durant aquests últims dies a Guadalajara.

La secció de rítmica de l'Associació Esportiva Pare Manyanet ha estat l'entitat que ha obtingut els millors resultats. Hi han participat amb tres gimnastes i un conjunt. La Berta Besora ha assolit la 13a posició en la categoria individual aleví d'un total de 142 gimnastes, mentre que el conjunt de Copa Catalana ha debutat amb una molt meritòria cinquena posició respecte als 15 conjunts que hi han actuat. Laura Mendoza (individual benjamí) ha quedat 34a de 150 participants, i la Berta Ferreiro 73a.

Pel que fa al Reus Deportiu, l'alevina Nina Escudé ha assolit la 98a posició d'un total de 194 gimnastes. Per la rítmica del Club Natació Reus Ploms, els resultats han estat una 123a posició per l' Evelyn Viktorova (individual cadet) i una 47a pel conjunt cadet albinegre.