Back to top

La Ruta Gaudí Riudoms s’estrenarà aquest diumenge

Es farà un recorregut pels panells informatius situats al nucli antic
ruta

La regidoria de Promoció Turística inaugurarà aquest diumenge 15 de desembre, a dos quarts d’onze del matí, la Ruta Gaudí Riudoms amb un recorregut pels carrers del centre històric, acompanyat del gegant Gaudí que celebra el seu 20è aniversari.

 

Consulta la Ruta Gaudí Riudoms

El punt de trobada serà a l’escultura d’Antoni Gaudí, situada a les escales de la plaça de l’Església. La Ruta Gaudí Riudoms està formada per 12 panells informatius, col·locats en diferents espais del nucli antic de Riudoms, que endinsen el visitant en els elements de l'entorn natural i de la infància de Gaudí que van inspirar la seva obra.

PANELL

Cada panell té un disseny diferenciat i està dedicat a un aspecte del món gaudinià: la natura, les formes i el volum, el trencadís, l’originalitat i la inspiració, l’equilibri, l’espai, la llum, i Riudoms.

Ruta disponible en català, castellà, anglès i francès

Tots els punts informatius es presenten escrits en català, però contenen un codi QR que permet enllaçar a les versions en castellà, anglès i francès. Així mateix, la Ruta Gaudí Riudoms disposa d’una pàgina web d’informació amb els panells i un mapa de la ruta per descarregar. La pàgina està disponible en quatre idiomes: català, castellà, anglès i francès.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades