Back to top

La Ruta de la Tapa de Miami Platja preveu superar les 20.000 racions

Previsions optimistes les dels organitzadors de la cinquena Ruta de la Tapa de Miami Platja que preveuen servir més de 20 mil racions en dues setmanes i mitja. La iniciativa va néixer amb la voluntat d'atraure visitants en un període molt fluix en turisme, i any rere any va guanyant adeptes.
gastronomia

Aquests dies la tapa és la protagonista gastronòmica de Miami Platja, i és que una trentena de restaurants s'han adherit a la Ruta de la Tapa. Els restauradors ofereixen, per dos euros i mig, una petita creació culinària i una cervesa o copa de vi. La proposta va néixer ara fa cinc anys amb un objectiu molt clar, segons explica el president de l'Associació d'Hosteleria de Miami Platja, Javier Alcaide, "tapar la baixada de feina que hi ha entre Setmana Santa i el mes de Juny, que ja es comença a treballar fort". "L'any passat es van servir unes 14.000 tapes, i enguany s'espera superar les 20.000", afageix Alcaide.

Per la seva banda, els restauradors creuen que els principals beneficis de participar en la iniciativa són donar-se a conèixer i tenir l'oportunitat de mostrar a nous clients l'alta qualitat dels restauradors de Miami, segons expliquen els professionals del sector Rafael Martínez i Antolín Hernández.

També els veïns i visitants veuen amb bons ulls la proposta gastronòmica, que asseguren que els impulsa a conèixer nous locals, tastar bon menjar i passar una bona estona.

La ruta s'allargarà fins el diumenge 28 de maig. Al final seran els propis clients els que decidiran quina és la millor tapa de l'edició d'enguany.