Back to top

La Ruta de la Tapa s'allarga un cap de setmana més

Miami Platja oferirà la sisena Ruta de la Tapa. Una de les novetats i vist l'èxit de les passades edicions s'allargarà un cap de setmana més. La proposta gastronòmica va néixer amb la intenció d'atraure visitants en un període en que el turisme és més fluix. La Ruta de la Tapa s'allargarà fins el proper 20 de maig.
La Ruta de la Tapa s'allargarà fins el proper 20 de maig

Un any més Miami Platja oferirà la Ruta de la Tapa. Una mostra original i imaginativa a diferents locals del municipi. Enguany hi participen una trentena de restaurants. I es que per dos euros i mig ofereixen una petita creació culinària i una cervesa o copa de vi. Al final seran els propis clients els que decidiran quina és la millor tapa de l'edició d'enguany i també entraran en un sorteig.

El president d'hosteleria de Miami Platja, Francisco Javier Alcaide declara que "aquest any s'han de fer un mínim de deu tapes per poder sellar en cada lloc, i quan has aconseguit aquests deu entres en un sorteig de diferents obsequis".

Des de l'organització esperen que aquest any sigui un èxit, ja que el nivell de les tapes és alt respecte els altres anys. Miami Platja aposta pel turisme gastronòmic.

L'Alcalde de Mont-roig del Camp, Fran Morancho afirma que "és un format que ja ve d'anys enrere. Cada any s'està potenciant més i vénen més visitants a fer la ruta a més a més de la gent que vivim aquí".

Una de les novetats i, vist l'èxit de les passades edicions, es que aquest any el certamen culinari s'allargarà un cap de setmana més. La proposta gastronòmica va néixer amb la intenció d'atraure visitants en un període en que el turisme és més fluix. La Ruta de la Tapa que enguany arriba a la sisena edició començarà demà i s'allargarà fins el proper 20 de maig.