Back to top

La sala d'escalada Slab reneix de les seves cendres

L'antic local es va cremar fa 5 mesos. La sala recuperarà la competició que s'hauria d'haver celebrat dies després de l'incendi. Al nou local s'ha guanyat en espai escalable.
La sala Slab, en obres

Els responsables de la sala d'escalada Slab estan adequant un nou local per tornar a obrir el rocòdrom. La data és aquest diumenge, i arriba després que fa tan sols 5 mesos un incendi cremés l'antic local del Climbat. De fet, per reobrir-lo han escollit recuperar la competició informal que s'hauria d'haver celebrat a l'antic local tal com explica el seu propietari, Pau Salas, 'farem una competició que, per casualitats de la vida, l'anàvem a fer el dissabte després que es cremés el local, farem un 'open', que és una competició per a tots els nivells, pensat per a les famílies'.

El local guanya uns quants metres quadrats escalables respecte l'anteior, arribant als 700. Pel que fa a l'oferta, volen recuperar la que ja tenien. Hi haurà espai d'escalada amb corda, espai d'escalada en bloc i espai d'escola o iniciació tant per a la canalla com per als adults que vulguin iniciar-se en aquest esport. Per mostrar-ho a qui pugui interessar-li, la jornada de diumenge no comptarà només amb l'open, és a dir, la competició oberta a tothom que ho vulgui. 'Estarem de 10 del matí a 6 de la tarda amb el format d'open i de 6 a 8 farem portes obertes perquè qui vulgui pugui venir i gaudir de les instal·lacions'.

El món de l'escalada de Reus recuperarà, diumenge, el rocòdrom amb més varietat d'oferta de la ciutat, i és que el tret distintiu de poder-hi escalar amb corda no es troba en cap altra instal·lació de l'àrea de Reus i en ben pocs de la demarcació de Tarragona.

Notícies relacionades