Back to top

La Sala Santa Llúcia presenta la nova programació

La petita però acollidora Sala Santa Llúcia reobrirà les seves portes aquest mes de setembre acompanyada de les arts escèniques. Alguns dels esdeveniments que ens oferirà aquesta entitat aniran de la mà de les companyies de teatre Mora d'Ebre, Teatr'Era i FOTOCAMP.
Imatge d'una obra de teatre la Sala Santa Llúcia

Teatre, dansa, poesia i musicals. Aquests són alguns dels tipus d'espectacles que es podran trobar a la Sala Santa Llúcia durant el pròxim mes de setembre.

Aquesta entitat obrirà les seves portes el divendres 6 de setembre, quan la companyia FOTOCAMP inaugurarà l'exposició fotogràfica anomenada "Les Àligues". Són moltes les activitats que ofereix la Sala, com per exemple el recital dramatitzat de poemes dirigit per Francesc Cerro-Ferran que tindrà lloc el 14 de setembre, titulat com "La poesia fa la revolució"; o l'obra de teatre a càrrec de la companyia Fabulae Tarraconense, que ofereix la representació de "2 cavallers de Verona" de Shakespeare.  

Des de la Germanor es marquen l'objectiu de preservar les activitats que es varen iniciar l'any anterior per poder oferir una àmplia varietat de productes que pugui atraure a tot tipus de públic, convertint així la Sala es converteixi en un lloc on tothom hi pugui gaudir.

A més, han considerat oportú fer reposicions de dues de les obres de teatre amb més èxit. En primer lloc, Mamma Mia, el mític musical que es va representar a la Sala durant quatre sessions; i en segon lloc, La jaula de las locas, una obra de teatre a càrrec de la companyia Teatr'Era de Castellvell. Segons el seu pronòstic, aquests dos espectacles seran els que tindran la majora aclamació per part del públic. 

Les entrades dels esdeveniments es poden adquirir a través de la taquilla de la Germandat, amb disponibilitat de dimecres, dijous i divendres; i mitjançant Internet, on les compres no comporten un import de recàrrecs.