Back to top

La sala Santa Llúcia se suma a l'ajornament de l'activitat

L'entitat era l'únic equipament cultural que tenia previst obrir amb un terç de l'aforament durant aquest cap de setmana però finalment ha decidit tancar durant les dues setmanes establertes.
La sala Santa Llúcia se suma a l'ajornament de l'activitat. Imatges de la cartellera amb les diverses obres ajornades

La Sala Santa Llúcia havia d'acollir aquest dissabte l'obra 'Els homenots de Shakespeare! dirigida per Francesc Cerro-Ferran i protagonitzada per Jordi Francesch, l'únic espectacle que fins aquest matí seguia previst a la cartellera teatral reusenca.

Finalment tant la sala com el mateix director han consensuat l'ajornament de l'obra, una decisió que les diferents propostes culturals previstes per aquests dies ja havien pres. La determinació, malgrat l'afectació moral que comporta, creuen que és la més encertada.

La Sala suspèn tota l'activitat durant 15 dies

La Sala Santa Llúcia, per la seva banda, suspèn tant els espectacles, com els assajos i el cineclub i tanca les instal·lacions com a mínim els quinze dies establerts pel Govern de Catalunya. Des de l'entitat asseguren que a part de la repercussió econòmica, el més difícil serà reprogramar les obres ajornades.

Amb el tancament de la Sala Santa Llúcia, Reus paralitza absolutament tota l'activitat cultural durant quinze dies arran de la propagació del coronavirus.

Notícies relacionades