La salvació de les roig-i-negres és impossible

Penúltima jornada d’OK Lliga de l’equip femení del Reus Deportiu. Les roig-i-negres han caigut derrotades (0-2) davant l’Alcorcón.
Reus Deportiu - Alcorcón

Les noies del Reus Deportiu d’hoquei han perdut (0-2) contra el Club Patín Alcorcón. L’equip visitant ha començat dominant el partit i amb només tres minuts, Marina Monge ja ha fet un acostament perillosíssim a porteria. La mateixa hi ha tornat al minut 5’, però la bola ha acabat al pal. Ràpidament el matx s’ha anat igualant amb una constant d’anades i vingudes i amb nombroses oportunitats, destacant les d’Alba Garrote.

Les d’Andreu Ribas han perdut pistonada a la represa i al minut 27’, Rocío Ramon ha obert la llauna posant el 0-1 al marcador. Al 39’, Garrote ha fallat la desena de les visitants. Rebeca Ortega ha anotat el segon gol al minut 46’, l’electrònic s’ha mantingut amb el 0-2 fins al final del partit.

Aquesta ha estat la penúltima jornada de les roig-i-negres i l’últim partit a casa. Les del Reus Deportiu se situen 13a a la classificació amb 13 punts. La salvació ja és impossible matemàticament i l’any vinent baixaran de categoria.