Back to top

La secció de rítmica del Manyanet obté els primers èxits de l'any esportiu

Entre ells destaquen les cinc medalles que han guanyat els seus conjunts en el Campionat de Catalunya.
Les gimnastes de la secció de rítmica de l'Associació Esportiva Pare Manyanet

FOTOGRAFIA: AE Pare Manyanet

La temporada Tardor-Hivern ha finalitzat per tots els equips que militen a la secció de rítmica de l'Associació Esportiva Pare Manyanet.

Ple de medalles per les manyanetenques

Enguany, i després de sumar nombrosos èxits en temporades anteriors, el club ha obtingut cinc medalles de les cinc possibles en el Campionat de Catalunya; un or pels conjunts prebenjamí i aleví, una plata pel benjamí i un bronze pels conjunts infantil i júnior.

Aquests resultats han permès a l'entitat participar també en el Campionat d'Espanya, quedant en totes les categories entres les 15 millors posicions.

Cal destacar també que en aquest curs la secció de rítmica del Manyanet compta amb un equip mixt. Al conjunt prebenjamí se li suma un integrant masculí, el primer noi que milita a la secció en tota la seva història.

El Trofeu Ciutat de Reus visibilitza l'entitat

La secció de rítmica de l'Associació Esportiva Pare Manyanet participa també durant l'any en trofeus no puntuables de prestigi, com és el cas de l'Euskalgym de Bilbao. Des de fa quatre anys, el club s'ha volgut sumar a l'organització d'aquest tipus de competicions per donar a conèixer l'entitat.

Així va nàixer el Trofeu Ciutat de Reus, que va reunir al mes d'octubre a 1.000 gimnastes al Pavelló Olímpic de Reus. La cinquena edició se celebrarà l'any vinent i l'objectiu és incloure-hi participació internacional.

canalreus a telegram

Notícies relacionades