Back to top

"La sed" omple d'intriga i venjança la Sala Santa Llúcia

Aquest cap de setmana la Sala Sta. Llúcia ha acollit l'obra "La sed", un muntatge de la companyia Carro de Baco. L'obra, de Germán Madrid, es va posar en escena per primera vegada fa cinc anys, i en la seva llarga trajectòria ha recollit grans èxits.
tragèdia

Tragèdia, intriga i confusió són alguns dels adjectiu que defineixen la trama de "La sed", una història escrita per Germán Madrid, coprotagonista de l'obra, que reflexiona sobre la diferència de classes, el domini de la repressió sobre el desig, i l'ofici d'actor. Madrid ressalta que el que es fa en aquesta obra és "jugar una mica amb les identitats, qui és qui, on està la realitat i on està la ficció (...), hi ha una frase que defineix molt la peça que és que li donem molta importància a executar i molt poca al desig d'executar".

En aquesta història la venjança, la comèdia i l'horror s'entrellacen en un "thriller" que es mou entre girs dramàtics i desemboca en un final sorprenent. Àlex Brull, l'altre protagonista de "La sed", assegura que "és una aposta arriscada perquè té tocs d'humor negre, de comèdia, té tocs de drama, de tragèdia també, i és un thriller psicològic, una història de venjances, una història de poders en què el públic està arrapat a la cadira, concentrat en què està passant, què està veient, i molt atrapat en la història".

Una posada en escena provocadora i una excel·lent interpretació per part dels actors arrodoneixen l'obra, que de ben segur que no deixa indiferent a ningú.

Subscriu-te a la newsletter diària

Política de privacitat de dades

Notícies relacionades