Back to top

La segona catalana, més a prop del Cambrils United

SILVIA ANDREO

El Cambrils Unió té el seu equip amateur encapçalant la classificació de tercera catalana. L’equip que es va renovar pràcticament de dalt a baix a l’inici de la temporada amb l’objectiu de ser a les primeres posicions

Amb un 80 per cent de la plantilla nova, l’equip de tercera catalana del Cambrils United tenia les coses clares des de l’inici de temporada. Des de fa cinc jornades els cambrilencs són líders del grup segon amb 47 punts. Porten 6 partits seguits sense perdre i a més, són l’equip menys golejat amb només 14 dianes en contra. Però en la lluita pel lideratge el Cambrils té un altre rival, el Salou que només es troba a un punt i que també està en una gran dinàmica de resultats, fet que deixa poc marge de relaxació al conjunt que entrena Gabri Amores.

En aquest darrers dos mesos el club ha incorporat 3 jugadors per reforçar l’equip de cara assolir l’objectiu, l’ascens. Dissabte els cambrilencs jugaran al camp del Mas Pellicer d’on volen treure la victòria, la setena consecutiva i seguir ferms en el camí cap a Segona catalana.