Back to top

La Segona Divisió torna a Reus

La Liga 123 comença a escalfar motors amb el primer entrenament després de la tornada de vacances. S'inicia la pretemporada i ho fa amb nous reptes, noves il·lusions i noves cares. La més esperada: Aritz López Garai que s'estrena avui com a entrenador roig-i-negre.
Aritz López Garai a la roda de premsa d'inici de pretemporada

"He vist que començaven a escalfar i no veure'm allí ha estat una sorpresa. He pensat que l'Aritz futbolista s'havia acabat". Amb aquestes paraules Aritz López Garai, nou entrenador del Club de Futbol Reus Deportiu, ha iniciat un viatge que espera que duri molts anys. El d'estar al capdavant del club roig-i-negre. Debuta avui i ho fa seguint amb el llegat de Natxo González, ja que quan les coses funcionen sol es pot fer una cosa: millorar-les.

"Seria absurd canviar les coses quan ja funcionen", apunta Aritz, "si les coses es poden millorar fantàstic, però l'equip va estar genial l'any passat amb rigor tàctic. Intentarem mantenir-ho i si es pot fer un altre pas, endavant".

Aritz buscarà aquesta nova fórmula de la mà de noves cares com són les de Robert Santamaría o Gustavo Ledes, l'última incorporació del club que s'ha deixat veure avui en aquest primer entrenament. El migcampista és una aposta del mateix López Garai:

"Jo crec que ens pot donar un cop de mà de molt nivell, tenir-lo aquí és un plaer. És un jugador que l'hem escollit nosaltres mateixos", apunta el basc.

I, quins són els objectius del Reus en el seu segon any a la Divisió de Plata?

Garai en té dos: En primer lloc, convèncer a l'equip de les idees que té i aconseguir que confiïn en ell, i en segon lloc, arribar a la primera jornada amb opcions de guanyar.

L'equip marxa a Rialp aquest diumenge 16 de juliol per preparar-se de cara els partits de pretemporada. Seran contra l'Ascó i el Lleida. Després ja s'iniciarà la competició regular, on de veritat es veurà la màgia del Reus. Els més ansiosos ja poden anar fent boca amb l'adquisició dels nous abonaments que es ficaran a la venda aquest dijous 13 de juliol.