La segona part condemna al Waterpolo CN Reus Ploms

El conjunt reusenc cau derrotat (7-12) contra el CN Poble Nou B després d'anar guanyant al descans per 4-3. Els plomistes se situen a la penúltima posició de la lliga amb 5 derrotes en 5 partits.
waterpolo ploms

La secció de Waterpolo del Club Natació Reus Ploms ha perdut (7-12) davant el Club Natació Poble Nou B. El conjunt reusenc ha estat molt a prop d'aconseguir la primera victòria de la temporada. Els plomistes han marxat al descans amb un avantatge de 4 a 3 a favor. Malgrat això, al tercer i al quart quart s'han despenjat i han acabat perdent per 7 a 12. El CN Reus Ploms se situa a la penúltima posició del grup B de Segona Catalana amb 5 derrotes en 5 partits.

El proper partit dels reusencs serà el proper dissabte 18 de novembre a les 20:00 hores del vespre a la piscina del Club Natació Badia B.