Back to top

La Selva celebrarà la seva Setmana Santa des de casa

A través de Ràdio La selva i de les bandes que participen a la celebració, es recrearan musicalment les processons el Divendres Sant.
La Selva celebrarà la seva Setmana Santa des de casa

Lluny de quedar-se amb els braços plegats i no celebrar la Setmana Santa, la confraria de la Puríssima Sang de la Selva ha impulsat una iniciativa per tal de poder viure aquesta festivitat des de casa.

Durant Divendres Sant es podran escoltar les diferents cançons a través de ràdio La Selva 108.5, que emetrà en directe la seqüència auditiva de cada processó. A la vegada, els músics dels diferents col·lectius interpretaran simultàniament aquestes peces des dels balcons i terrasses de casa seva.

Sintonitza la ràdio per participar-hi

La proposta tindrà lloc en les hores que s'haurien de dur a terme les processons de Divendres Sant, és a dir a les 7 de matí, a dos quarts de 12 del migdia i a les deu de la nit. Des de la confraria selvatana diuen que estan molt contents per la gran acollida que ha tingut la iniciativa. La majoria de carrers del municipi ja tenen coberts la sintonització simultània de ràdio a través d'algun veí però animen a tothom de la Selva que hi participi perquè que es pugui sentir la música per tot el poble.

cartell de la iniciativa viu la setmana santa de la selva des de casa

La iniciativa es repetirà el Diumenge de Pasqua on s'interpretaran algunes Caramelles a les 12 del migdia.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades