Back to top

La Sempre Reus 1909 vol crear un club que competeixi la temporada vinent

La plataforma Sempre Reus 1909 ha nascut amb un objectiu: crear un club que sigui el relleu del liquidat Club de Futbol Reus i poder competir a partir de la temporada vinent a la categoria més alta possible.

Això va de debò i és un projecte de futur. Així de contundents es mostren des de la Sempre Reus 1909, una plataforma fundada per un grup d'aficionats del Club de Futbol Reus que ha nascut amb l'objectiu de crear un club que competeixi com a relleu de l'entitat roig-i-negra, això sí, jugant el més amunt possible. Consideren que la capital del Baix Camp no es mereix un club a Quarta Catalana.

Pretenen que la ciutat no s'adormi i no es resigni a quedar-se sense un referent futbolístic de nivell. El club estarà creat des de baix, amb el suport de la Fundació Futbol Base Reus i de l'Ajuntament. També volen comptar amb el bastó de les penyes del Club de Futbol Reus.

sempre reus

La Sempre Reus 1909 s'origina per sumar i crear una referència futbolística local que doni continuïtat a la història del Club de Futbol Reus Deportiu.

Paraules clau:

Notícies relacionades