Back to top

La setena edició del TEDxReus atrau més públic jove

El teatre Bartrina de Reus ha reunit més de 300 persones que no s'han volgut perdre la setena edició del TEDxReus. Un esdeveniment que ha comptat amb set ponents que han donat diferents perspectives del concepte "Orígens", el lema escollit per a l'ocasió.
ponència llorente tedxReus

A través de xerrades en l'àmbit de l'esport, l'art, la història, la ciència o l'empresa, els ponents han desgranat idees innovadores sobre el pes dels orígens en el present, o les contradiccions i dubtes que han pogut generar pilars fonamentals del passat en discursos o teories posteriors.

L'acte, presentat per la periodista i escriptora reusenca Anna-Priscila Magriñà, ha arrencat amb la ponència de l'expert en comunicació i divulgador científic Ignasi Llorente. Després ha estat el torn de l'exdirectiva de Mango i actual gerent de l'Hostal Sport de Falset, Marta Domènech, del doctor en Història de l'Art per la Universitat de Lleida i Conservador del Museu de Lleida Albert Velasco, i de la coach de lideratge i l'aprenentatge organitzacional Magda Barceló.

Una pausa, amenitzada amb la música del grup Agartha, ha donat pas a les ponències de la primera dona que va formar part de la Federació Catalana de Curses de Muntanya, Agnès Riera, i de la doctora en Ciències de l'Educació i Catedràtica de Tecnologia Educativa Mercè Gisbert. La xerrada que ha clos l'acte ha estat a càrrec del periodista i guionista freelance Toni Orensanz.

Abordant el tema dels "Orígens" des de diferents punts de vista, els ponents han volgut fer reflexionar un públic divers que ha comptat amb més joves que en altres edicions. I és que el 20% de les entrades s'han venut a menors de 25 anys.

Paraules clau:

Notícies relacionades