La setmana tràgica acaba amb somriure pel Reus Deportiu Miró

El Reus Deportiu Miró guanya al Citylift Girona Club Hoquei a casa en un partit de molta dificultat segons el seu tècnic (1-0). Tot i que des de la grada s'ha vist un conjunt a mig gas, Jordi Garcia ha assegurat que vèncer als roig-i-blancs al Palau era tot un repte. Refer-se després de l'eliminació als quarts de final de la Copa del Rei ha estat costós per l'equip reusenc.
Imatge del partit entre el Reus Deportiu Miró i el Citylift Girona Club Hoquei

FOTOGRAFIA: Reus Deportiu

Dilluns tot semblava negre, però a mesura que han anat passant els dies han alçat el cap. Tot i que ha estat un matx que s'oblidarà fàcilment, el Reus Deportiu Miró ha creat moltes ocasions davant un Girona a qui la sort aquesta temporada no li està somrient. Amb tot, el marcador ha finalitzat amb un únic gol (1-0).

L'únic gol del partit, de penal

La primera ocasió del partit ha estat per César Carballeira. El Reus no ha arrencat amb bon peu, quan al minut 5, un contraatac liderat pel 55 roig-i-negre ha fet estavellar la bola al pal. Deu minuts més tard, ha arribat el primer i únic gol del matx. Marc Julià ha caigut dins l'àrea i el col·legiat ha assenyalat penal. Superant Llaverola, l'electrònic quedaria amb l'1 a 0 definitiu (1-0). El gallec ho ha tornat a intentar, però el casc del porter visitant ha privat a l'afició roig-i-negra de celebrar el segon. I en la jugada següent, el Girona a punt ha estat d'empatar, però Pelicano no ha afinat la punteria des del punt de penal enviant la bola al ferro.

Ja abans d'enfilar el túnel de vestidors, l'àrbitre ha anul·lat un gol a Tiago Rafael per possibles peus.

Porteria a 0

A la represa el Reus ha seguit buscant el gol de la tranquil·litat per no patir en els darrers minuts. Àlex Rodríguez ha enviat novament la bola al pal des de la banda esquerra després d'una bona transició. Palazón ha tingut l'empat a l'estic al 35, però avui els pals han estat els autèntics protagonistes d'aquest matx. Dos minuts després Salvat, sense sort ha, intentat sorprendre Llaverola.

A falta de deu minuts per la fi del duel el Girona ha disposat d'una nova pena màxima per igualar l'electrònic, però aquest cop Càndid ha endevinat el llançament. Ja a les acaballes, el 27 del Reus no ha pogut batre al porter visitant en un dels últims intents des del punt de la directa. Els avui blaus-i-negres ho han intentat en els darrers segons mitjançant el porter jugador, però res hi han pogut fer per moure el marcador.

Amb aquesta victòria els homes de Jordi Garcia sumen 43 punts a la taula classificatòria de l'OK Lliga i s'apropen així a les posicions que ocupen el Barça i el Liceo. Encara falta però disputar tots els partits de la jornada. La setmana vinent, nova final davant el Porto al Dragaõ Caixa, aquest cop per seguir vius en la competició europea